Webinar om "Hvordan kan byggevareprodusenter bidra i den sirkulære økonomien?"

10. jan 2020kl. 09:00–10:00
På web Gratis-kun for medlemmer

Byggevareindustriens forening ønsker å invitere medlemsbedrifter til å delta på korte nettbaserte kurs/seminarer om konkrete problemstillinger som er aktuelle i byggenæringen.

Under det første webinaret tar vi utgangspunkt i BNLs analyse av sirkulær økonomi med fokus på områder som er relevant for byggevareprodusentene. Webinaret vil gi økt kunnskap om forståelsen for sirkulær økonomi i byggenæringen og vil være nyttig som underlag for økt fokus på produsenters rolle i mer effektiv ressursbruk.

Dette er første gang Byggevareindustriens forening tar i bruk Webinar som formidlingsverktøy. Vi håper med dette å nå ut til flere i en travel hverdag der man kun trenger å sette av en time foran pcen for oppdatering om aktuelle temaer. Vi legger opp til en presentasjon fra Byggevareindustrien samtidig som det er mulighet å stille spørsmål og komme med kommentarer fra deltakerne.  

I webinaret om sirkulær økonomi åpner vi i første omgang opp for kun 6 deltakere, og det settes opp 2 webinarer. Dersom det er flere som er interessert å delta, vil vi sette opp flere etter behov.

Dato for de to første webinarene om sirkulær økonomi og byggevareindustrien er:

Fredag 10. januar kl. 09.00-10.00

Onsdag 15. januar kl. 09.00 – 10.00

Oppgi ønsket dato i e-post.

Påmelding via epost til  

I forkant av webinaret får du invitasjon til Teams hvor webinaret gjennomføres.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: